ساناتک
راهکارهای تخصصی تحت وب

انگولار تعدادی امکانات در اختیار ما قرار می دهد:

  1. برای مثال وقتی میخواهید برنامه ای را اجرا کنید زمان زیادی از وقت شما تلف می شود. از ویژگی های یک موتور خوب این است که قالب های با تگ(tag) های خاص مثل html  بنویسد:angular این تگ هارا با داده جابه جا میکند.
  2. Angular  مجبورتان نمیکند که قالب را جداگانه بسازید. مانند بقیه کتاب خانه قالب شما یک بخش جدایی ناپذیر ازhtml  است. بنابراین خیلی راحت میتوانید از کتاب خانه هایی مثل handle Dom استفاده کنید.
  3. یکی دیگر از ویژگی هایhtml  طریقه کارش با مدل document abject است در برنامه های قدیمی شما باید نگران به وجود امدن رویداد باشید ولی با انگولار داده ها به طور مستقیم به قالب شما وابسته هستند.
  4. انگولار همچنین شامل دستوراتی برای بارگیری داده های خارجی با داشتن قابلیت توابع ajax است پس به راحتی می توانید document های ajax را بارگذاری کنید.
  5. برنامه های مدرن جاوا اسکریپت از روشی برای برنامه نویسی استفاده می کنند که به طور معمول به عنوان یک mvc  شناخته میشود.
  6. Models در معماری mvc داده هایتان به عنوان یکModels  شناخته میشوند. اطلاعاتی که لازم داریم ممکن است از یک ساختار داده خارجی یا یک document jeson  خارجی و حتی یک پایگاه داده خارجی بدست بیاید.
  7. Views و یا نحوه نمایش مدلتان است. هر زمانی که در مورد views در mvc شنیدید بدانید که یک قالب برای نمایش داده ها اختصاص داده خواهد شد.

Controllers  ها می توانند داده ها، مدل ها و یا نحوه نمایش قالبتون را به هم وصل کنند.

ویژگی های angular:

  1. Angular از directives  استفاده می کند که می توانید آن را درhtml  استفاده کنید و می توانید به صورت پراکننده در سرتاسرhtml  تان استفاده شود. این دستورات به انگولار میگویند که چه کاری انجام دهند. این دستورات با ng_ شروع میشوند هر زمانی که چیزی را با حرف g دیدید که شروع می شود بدانید که directives است.
  2. اتصال داده ها باعث کارآمد شدن قالب میشود.
  3. استفاده ازfilter برای سازماندهی داده ها در قالب استفاده میشود. انگولار یک زبان فیلترینگ دارد که می تواند به یک روش خاص داده ها را سازماندهی کند.
  4. Modules: بجای استفاده ازکد های  جاوا اسکریپت می توانید از Modules استفاده کنید. Modulesها راحت تر از کدهایشان محافظت می کنند.
  5. Routes: مسیر ها درهسته ی برنامه های تک صفحه ای قراردارند که به شما امکان می دهند تا قالبتان رو به چند قسمت تقسیم کنید.
  6. Controllers: روشی هستند که میتوانید مدل ها و مسیر هارا به هم متصل کنید. یک پوشه جدا برای آن خواهیم داشت و عملکرد views ها با این controllers ها کنترل می شوند و پس از آن سازمان دهی میکند.

 

2.5/5 (4 رای)
استفاده از جدول ها در انگولارآشنایی با معماری مدل ها و کنترلر ها در انگولاراستفاده از ماژول ها و اسکوپ ها در angularاستفاده از سرویس http$ برای خواندن فایل json در AngularJSنصب angular